Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

KFT CÉGISMERTETŐ


A Kft 6 évvel ezelőtt alakult magyar tulajdonú cég.

Tevékenységét 2016. tavaszán kezdte.

Központunk Nyíregyházától 5 km-re, Nyírpazony községben található.


 

Fő profilunk a húskészítmények értékesítése, de nagy figyelmet fordítunk a baromfi és sertés húsok precíz, minőségi szolgáltatására is. Tevekénységünk a kiskereskedelmi egységek, éttermek és konyhák ellátását szolgálja. Megközelítőleg 1000 cikkelemmel dolgozunk. Folyamatosan bővítjük a húsféleségek és zöldségtermékek készletét. A fagyasztott gyümölcsök mellett, más gasztronómiai különlegességek széles választékát is felsorakoztatjuk a terméklistánkon. Tejtermék és szárazáru kiszolgálással is foglalkozunk.

Partnerközpontú üzletpolitikánk folyamatos innováción alapszik. A gyorsan fejlődő piaci igényeket követjük, számos területen meghatározó szerepünk van a hagyományos és különleges termékek forgalmazásában.

A Partnereinket  15 db hűtős autóból álló gépjárműparkkal, három megyében (Szabolcs- Szatmár- Bereg megye, Hajdú-Bihar megye és Borsod -Abaúj-Zemplén megye) szolgáljuk ki nap mint nap. Havi szinten 240-250 tonna áru forgalmazását bonyolítjuk le ezekkel a járművekkel, ami rendkívül alapos logisztikát, felkészültséget igényel.

A tárgyi feltételek mellett kiemelkedően fontos számunkra a kiváló személyi feltételek biztosítása, tapasztalt szakemberek alkalmazása.

Cégünket 7 üzletkötő és 1 telesales képviseli, akik az üzletfeleinkkel személyes kapcsolattartásra törekszenek. Aktív működésünk óta folyamatos forgalomemelkedést tapasztalunk. A szerződött vásárlóink és viszonteladóink száma 750 fölé emelkedett.

 

Hosszú távú célunk a megbízhatóságon és stabil üzleti előnyökön alapuló

partneri kapcsolataink fenntartása, a kimagasló minőségű termékeken keresztül,

a vevőink igényeinek messzemenő kielégítése.

 

Nyíregyháza, 2018.05.15.                                                                   

                                                                                                                      Garai Szilvia

                                                                                                                         ügyvezető